Είδη Βάπτισης, Μπομπονιέρες, Ρούχα & Σετ Βάπτισης για Αγόρι ή Κορίτσι

Είδη Γάμου, Μπομπονιέρες Γάμου

Επικοινωνία

Γάμος

     ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΊΕΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 150


Σε μας θα βρείτε μπομπονιέρες γάμου σε οικονομικές τιμές,από 0,55€!
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι μπομπονιέρες περιέχουν 5 κουφέτα αμυγδάλου ή 5 κουφέτα σοκολατένιες.

Διαθέσιμα χρώματα σε πολλούς κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς (επικοινωνήστε μαζί μας).

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Μπορώ να παραγγείλω δείγματα?

Στόχος μας είναι η πιστή παρουσίαση όλων των προιόντων μας στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που παρ'όλα αυτά επιθυμείτε το δειγματισμό κάποιου προιόντος,μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τον κώδικο που επιθυμείτε στα περισσότερα σχέδια.Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τον κώδικο που σας ενδιαφέρει καθώς και τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη (όνομα-διεύθυνση-τηλέφωνο επικοινωνίας). Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα δείγματα χρεώνονται στο διπλάσιο της αναγραφομένης αρχικής τιμής και προεξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό προσθέτοντας τα έξοδα αποστολής.Το κόστος του δέιγματος επιστρέφεται όταν προβείτε σε παραγγελιά του συγκεκριμένου δείγματος.

 Σας ενημερώνουμε ότι για όλες τις παραγγελίες που παραδίδονται κατόπιν προετοιμασίας των προϊόντων που περιλαμβάνουν, ζητείται 30% προκαταβολή.